CURA DE SLABIRE

CE CURA DE SLABIRE SA ALEGEM?


Domeniul nutritiei, al slabirii sau al sanatatii este un domeniu care se schimba de la o saptamana la alta. Astfel ca, orice informatie sau reclama contrazice o alta precedenta.
Noi, consumatorii, suntem mereu tentati sa urmam ultimele "tendinte" in materie de nutritie si, de multe ori, nu stim care este adevarul.
Cert este ca in ultima vreme tot mai multe persoane se familiarizeaza cu principiile unei alimentatii sanatoase pentru silueta si sanatate.
Cu toate acestea, profitorii sunt la tot pasul si fac tot posibilul pentru a ne atrage cu un produs, aliment sau metoda minune ori o cura de slabire cu efect miraculos.
Multi dintre cei care sufera de exces de greutate sau de vreo boala, sunt gata sa faca totul pentru a-si imbunatatii starea de sanatate, din acest motiv sunt victime, potentiale, usoare.
Mesajele contradictorii ale oamenilor de stiinta, ale doctorilor si ale specialistilor din domeniul sanatatii duc la scaderea increderii oamenilor in metodele miraculoase propuse de acestia.Fiecare dintre acesti specialisti ne prezinta retete de slabire, toate, infailibile. Pana de curand, era recomandat consumul de margarina pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, untul si celelalte grasimi fiind interzise. Acum stim ca margarina hidrogenata este pe putin la fel de nociva pentru sanatate ca si untul.
Toate aceste schimbari ne arata ca ne gasim exact in mijlocul unei noi revolutii dietetice.
Punctul culminant al acestei noi sintagme dietetice il reprezinta ZAHARUL, chiar si continut in paine sau in pastele fainoase, care are totusi o reputatie buna.
Ultimele cercetari in acest domeniu ne releva ca zaharul ar fi mult mai daunator sanatatii decat grasimile.
Specialistii in materie de nutritie au sustinut in permanenta ca, in cazul unei alimentari variate bune, nu se justifica luarea de suplimente nutritive. Aceasta teorie dietetica este contrazisa de studiile recente care sustin tocmai contrariul in ceea ce priveste aportul antioxidantilor.
Domeniul nutritiei si al slabirii este un domeniu care evolueaza continuu.
Adaptarile unor cure "populare" debitate de diverse "personalitati" sau vedete de moment sunt dintre cele mai utilizate metode de slabire la ora actuala, iar acest lucru se va perpetua atata timp cat nu exista un remediu rapid, usor si mai ales economic de a slabi.
Nu a descoperit nimeni inca cura de slabire perfecta!

vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER