GREUTATEA IDEALA PENTRU FEMEI SI BARBATI

PROBLEME CU GREUTATEA?


Cand incepem o dieta, o cura de slabire sau de detoxifiere, ne intrebam mereu "cat de departe dorim sa ajungem cu pierderea in greutate?".

Toti suntem unici in felul nostru atat in ceea ce priveste rezultatul unei diete, cat si in ceea ce priveste idealul de greutate. Osatura difera de la individ la individ, astfel ca greutatea acesteia poate cantari mult in rezultatul final al notiunii de "ideal de greutate".

Multi aleg fitness-ul pentru a scapa de kilogramele in plus. Alegerea lor este cat se poate de corecta. Nimic mai sanatos decat sa slabesti facand miscare. Pentru a va putea da seama unde va situati, trebuie sa cunoasteti raportul optim dintre greutate si inaltime. Atunci cand introduceti in organism mai multe calorii decat ardeti, veti castiga in greutate. Pentru a pierde kilograme, trebuie sa eliminati mai mult decat asimilati. Studiile recente arata ca exercitiile fizice au ca efect crestera metabolismului (arderea caloriilor) nu doar pe durata efectuarii lor, ci si un timp dupa aceea. Va mai spunem ca pentru a pierde 1 kg trebuie sa ardeti circa 7700 de calorii. Cifrele nu trebuie sa va sperie.

Un exercitiu regulat de circa 15-20 minute pe zi va duce in cateva luni la rezultate vizibile. In plus, cantarul nu este cel mai sigur etalon al starii organismului. Puteti avea aceeasi greutate arzand grasimi si marind masa muusculara. Este stiut faptul ca regimurile de slabire au ca efect scaderea masei musculare, spre deosebire de fitness, care va ajuta sa va mariti masa musculara in detrimentul tesutului adipos. Asa ca, daca dupa cateva luni de fitness sunteti dezamagiti de cantar, uitati-va in oglinda si zambetul va va reveni cu siguranta.


Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER