SUNT SIGURE PASTILELE DE SLABIT?

TIPURI DE PRODUSE DE SLABIT EXISTENTE PE PIATA


Datorita stilului de viata dezorganizat, foarte multe persoane nu mai au efectiv timp liber, mananca pe apucate, dorm pe apucate. Pentru toti acestia, dietele si chiar exercitiile fizice raman alternative de viata, in lupta cu kilogramele in plus.

Pe piata din Romania au aparut o serie de produse catalogate ca fiind naturiste, aceste produse de slabit se prezinta sub o varietate larga, iar preturile sunt din ce in ce mai accesibile.

Pastile de slabit – cele mai des intalnite produse de slabit sunt pastilele sau suplimentele naturale. Acestea vin sub forma de capsula de slabit ce se iau o data sau de doua ori pe zi, in general dupa mese. Pastilele sunt la indemana oricui, ele pot fi luate atat la birou, cat si acasa, fara a pierde timp cu prepararea.

Shake-urile pentru slabit – sunt o alternativa la micul dejun sau o alta masa a zilei. Pentru rezultatele ideale, acestea inlocuiesc de regula 1-2 mese pe zi si sunt usor de preparat in orice fel de blender. Pot fi transportate in recipiente specifice pentru shake-uri si consumate oricand.

Cafeaua si ceaiurile pentru slabit – acestea sunt bauturi ce se consuma de preferat pe stomacul gol, iar apoi intre mese. Modul de preparare nu este cu nimic mai dificil decat cel al ceaiului sau cafelei traditionale.

Gelurile si cremele – Gelurile si cremele se folosesc extern, pentru zonele cu probleme si se aplica local in functie de locul unde se formeaza tesut adipos in exces (stomac, pulpe etc). De regula, aceste produse de slabit se pot aplica inainte de culcare, astfel ca nu interfereaza cu programul incarcat de peste zi.

Care sunt cele mai bune produse pentru slabit, pastile de slabit sau shake-urile sau gelurile?
Daca aveti probleme legate de greutatea corporala cu siguranta v-ati pus această întrebare de mai multe ori. Indiferent de greutatea noastra mereu au existat solutii iar pilulele de slabit au fost întotdeauna căutate.

Cel mai sanatos mod de a trai este acela de a consuma alimente sanatoase, intr-un regim alimentar echilibrat, exercitii fizice si astfel putem produce o cantitate suficienta de energie pentru o zi. Pastilele de slabit pot fi o solutie, totusi, nu intotdeauna pastilele de slabit reprezinta cea mai buna cale de urmat pentru a da jos kilogramele in plus.

Daca ne hotaram totusi sa folosim pastilele de slabit, trebuie sa stiti ca printre cele mai recomandate sunt Acai Slim Angeless, Acai Berry, Acai Berry Thin, Acai Cleanse pentru detoxifierea organismului.

Pastilele de slabit sunt de doua categorii: cele prescrise de medic si capsulele de slabit cu extracte naturale. Pastilele prescrise sunt testate clinic si s-a dovedit ca ajuta la pierderea kilogramelor in plus. In cazul capsulelor de slabitse discuta de un blocaj al grasimilor de pana la 25% din grasimile asimilate, procent rezultat din studiile clinice si aprobate de organizatiile medicale oficiale ce garanteaza actiunea de medicament al acestor pastile de slabit.

Totusi, pastilele de slabit pe baza de prescriptie nu sunt perfecte. Aceste pastile de slabit contin si subtante chimice folosite pentru a da rezultate intr-o slabire drastica. Multe din aceste pastile de slabit prezinta efecte secundare.

Suplimentele de slabit sau pastilele de slabit naturale nu sunt nici acestea perecte, din diverse motive. Nu trebuie sa luati de bune reclamele care va promit slabiri drastice, slabiri rapide, slabiri miraculoase. Reclama este facuta pentru vanzarea acestor pastile de slabit si atat. Problema acestor pastile de slabit naturale nu sunt testate clinic. Nu aveti siguranta ca cumparati pastile ale caror ingredienta va vor duce catre o slabire rapida, ori veti slabi datorita faptului ca aveti o motivatie si v-ati creat un pshic necesar sustinerii unei cure de slabire.

O alta varietate a suplimentelor alimentare pentru slabit o reprezina cele ale caror ingrediente sunt naturale sau pe baza de plante. Natural nu inseamna ca aceste pastile de slabit au fost concepute intr-un regim de siguranta. Dintre cele mai cunoscute din aceasta categorie se numara Ephedra sau Ma Huang, aceste pastile de slabit fiind printre cele mai populare, pana ce s-a descoperit ca de fapt acestea sunt extrem de periculoase pentru sistemul nervos si pentru inima. Mai multe cazuri de deces au dus la interzicerea pastilelor cu Ephedra.

In concluzie, daca va hotarati sa apelati la pastilele de slabit, alegeti-le pe cele testate clinic. Printre cele mai cunoscute de pe piata romaneasca se numara: Capsi Diet, Acai Slim Angeless, Pure Acai Mangotone si altele care contin doar extrace naturale si sunt bogate in antioxidanti.

Liderii incontestabili printre pastilele naturale de slabit sunt Acai Berry, Goji, African Mango, Capsi Diet, recunoscute de către profesionistii din domeniul sanatatii, ca fiind un sprijin bun si in conditii de siguranta pentru a scapa de kilogramele in plus.

Aceste pastile de slabit ce ard grasimile, ajuta organismul la eliminarea acestor grasimi. Cele mai raspandite pastile de slabit sunt cele care reduc pofta de mancare. Dintre cele mai cunoscute pastile de slabit care au actiunea de a suprima pofta de mancare se numara: Phentermine, Meridia, Acomplia, etc.

Acestea ar fi cateva variante ale pastilelor de slabit, cunoscute, folosite si fara probleme.  Oricum, inainte de a incepe o cura de slabire cu pastile, trebuie sa cunoasteti dinainte ce fel de pastila de slabit este, daca a fost testata clinic, ce compozitie are, ce efecte secundare, etc.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE