CAFEA VERDE PENTRU SLABIT - CAFE FORM

Ce stim despre cafeaua verde, Cafe Form?


Cafe Form este o cafea rara ce are ca ingredient de baza Svetolul. Aceasta este o cafea rara ce te ajuta sa slabesti, cel putin acesta reiese din parerile citite de noi pe forumuri.

CafeForm® este un produs ce se prezinta sub forma de pliculete cu continut de cafea verde cu ajutorul carora poti pierde in greutatecu usurinta. Aceasta cafea verde neprajita are toate proprietatile de ardere ale unei cafele normale, prajite, insa, cumuleaza si alte proprietati proprii ce stimuleaza arderile, fara vreo actiune negativa asupra sanatatii.

Produsul CafeForm® este fabricat in Franta, in Laboratoarele SAI Nutrition si notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare.

Ce contine Cafe Form? Ingredientul de baza al acestei cafele se numeste Svetol, un extract vegetal din boabe de cafea verde decofeinizata, bogat in acizi clorogenici, cafeici si chimici. Mai mult, Svetol este un extract obtinut printr-un procedeu traditional, care vizeaza conservarea plantei si a idenitati extractului in raport cu materia prima.
Cafe Form- mod de administrare
Studiile si testele clinice realizate au demonstrat ca un pliculet  Cafe Form pe zi este suficient pentru a asigura slabirea. Asadar, continutul unui singur plic se amesteca cu apa si se bea in fiecare zi. Nu se adauga zahar, eventual indulcitor, insa e de preferat a se consuma simpla.

CafeForm

Cat poti sa slabesti cu Cafe Form?
Potrivit unui studiu clinic (publicat intr-o revista stiintifica din Franta) realizat pe un grup de 50 de persoane, cu varste cuprinse intre 19 si 75 de ani, s-a dovedit efectul benefic al ingredientului de baza al cafelei de slabit Cafe Form. Timp de 60 de zile, 2 grupuri de voluntari al caror indice de masa corporala (IMC) depasea valoarea de 25, au fost atent monitorizate. Primului grup i s-a adiministrat zilnic cate o doza de 400 mg de Svetol, in timp ce al doilea grup a primit un placebo. La sfarsitul celor 2 luni, persoanele carora le-a fost administrat Svetol au slabit in medie de 5 kg.

Perioada de utilizare CafeForm depinde de cat de mult vrei sa slabesti. Astfel, daca vrei sa dai jos in jur de 5 kg, trebuie sa bei CafeForm timp de o saptamana, perioada de utilizare crescand odata cu numarul de kilograme de care vrei sa scapi. De asemenea, este recomandat ca in timpul curei de slabire sa renunti la obiceiurile alimentare care ti-ar putea pune in pericol silueta si sa faci in fiecare zi putina miscare pentru a-ti tonifia musculatura.

CafeForm nu are contraindicatii deoarece extractul din cafea este 100% natural. Cafeaua poate fi consumata si de persoanele care nu pot bea cafea sau, pur si simplu, nu le place gustul cafelei obisnuite. Este suficient sa amesteci un pliculet de CafeForm cu multa apa calda, astfel lichidul rezultat va avea un gust slab de cafea.

Pret Cafe Form:
Un pliculet Cafe Form consta in jur de 4,5 lei, cura pentru o saptamana ajungand doar la 59 de lei.
Desi nu exista un forum Cafe Form, poti afla mai multe informatii despre acest tip de cafea pe www.cafeform.ro.

De asemenea, pe site-ul CafeForm® exista si o promotie:

"Incercati CAFEFORM PLUS fara niciun risc si puteti castiga 1.000 lei!

Tinand cont de extraordinara eficacitate a curei CAFEFORM PLUS si de succesul sau, putem sa va propunem sa pierdeti toate kilogramele dvs. in plus fara niciun risc.

Am la dispozitie 3 luni pentru a verifica faptul ca datorita curei CAFEFORM PLUS voi pierde kilogramele mele excedentare fara niciun risc. In caz contrar, va fi suficient sa returnez cura comandata, inceputa sau chiar goala, pentru a-mi fi integral si fara discutii rambursata contravaloarea sa. Nu risc, in consecinta, niciun leu. In aceste conditii, ar fi pacat sa nu comand chiar astazi CAFEFORM PLUS, pentru a ma ajuta sa obtin o silueta de invidiat.

Comanda acum CAFEFORM PLUS si beneficiez de o reducere de 50%.

Poti sa primesti 1.000 lei, trimitand fotografiile tale de dinainte si dupa cura CAFEFORM PLUS si marturia ta legata de experienta incercarii acestui produs

Aleg mai jos cura corespunzatoare numarului de kilograme pe care doresc sa le pierd:

Daca aleg cura CAFEFORM PLUS de 4, 8 sau 12 saptamani, voi primi gratuit si un superb cadou surpriza.

Daca aleg cura CAFEFORM PLUS de 8 sau 12 saptamani, voi primi gratuit, alaturi de cadoul meu surpriza, un sistem electronic de masurare a masei de grasime corporala. Dotat cu ecran LCD, afisaj electronic, functie de masurare imediata a procentului de grasime si simplu de utilizat, acesta va ofera de o maniera foarte precisa (+0,1%) situatia dvs. corporala.

CAFEFORM PLUS, variante:

Comand CafeForm Plus cura de 1 saptamana   59.00 RON   
Comand CafeForm Plus cura de 2 saptamani    99.00 RON   
Comand CafeForm Plus cura de 4 saptamani    149.00 RON   
Comand CafeForm Plus cura de 8 saptamani    199.00 RON   
Comand CafeForm Plus cura de 12 saptamani   239.00 RON   

Aleg sa achit comanda mea imediat si astfel economisesc in totalitate taxele de expediere prioritara in valoare de 19,90 RON.
Voi putea efectua plata, in deplina siguranta, prin serviciile prezentate alaturat, pentru a economisi cei 19,90 lei.
    

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE