CURA DE SLABIRE CU COMPOT DE PRUNE

Dieta in cura de slabire cu compot de prune


Printre fructele care incep sa-si faca aparitia prin piete se numara si prunele. Brumarii, aburinde, vinetii, apetisante, prunele te imbie sa le degusti si sa astepti cu infrigurare mirosul de magiun.

Va propun astazi, ca tot vine weekendul o dieta cu compot de prune. Este o dieta placuta si mai ales, ieftina.

Evident, ca orice dieta, are defectele ei; nu trebuie urmata mai mult de 15-20 de zile si mai ales, nu va apucati de aceasta dieta cu compot daca aveti probleme de sanatate, probleme cu stomacul.

In primul rand, compotul il realizam in cantitati de 1Kg de prune la 2-3 litri de apa. Eventual, putem adauga un pic de coaja de portocala sau lamaie pentru aroma sau chiar un praf de scortisoara. Evident, o faceti daca va place, daca nu, consumati compotul de prune simplu.

V-ati obisnuit deja cu structurile de diete, ce au la baza consumul de fructe; cele doua jumatati de zi, clar delimitate in diete.

Structura dietei cu compot de prune este urmatoarea:

- prima parte a zilei consum de alimente proteice: carne, iaurturi, branzeturi slabe, ou, salata verde, varza (ultimele doua in salata, la care adaugam si 2 lingurite de ulei, pentru a ajuta tranzitul intestinal);

- dupa 3-4 ore de la masa cu alimente proteice, dar, nu mai tarziu de 19-19:30, consumati compot de prune.

Acum, trebuie sa va atentionez ca ar trebui sa practicati aceasta dieta daca nu sunteti foarte ocupat peste zi. Compotul de prune va poate determina sa frecventati toaleta, deci, atentie unde, cum si cat timp plecati. De aceea este bine sa consumati compotul in partea a doua a zilei, eventual cand ajungeti acasa de la serviciu.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER