CURA DE SLABIRE CU PERE

Dieta in cura de slabire cu pere


Perele sunt printre cele mai parfumate fructe de sezon, cu un parfum aparte, ce ne imbie simturile in cel mai placut mod posibil. Para este, pe langa un fruct delicios si o incantare si o ravasire a simturilor pe care nu ti-o da orice fruct. Cu un farmec aparte, cu parti neplacute si cu arome ravasitoare, perele ne vestesc in cel mai frumos mod posibil venirea toamnei.

Ce va propun astazi este o cura de slabire pe baza de pere, cura ce poate foarte bine functiona si ca o cura de detoxifere.

Perele sunt recunoscute ca unele din cele mai populare fructe. Acest fapt se datoreaza atat bogatiei de arome dar si continutului in vitamina C. Consumul de fructe si legume sta la baza unui stil de viata sanatos, iar para poate fi un exemplu delicios de meniu.

Perele sunt foarte buni antioxidanti, antioxidanti de care corpul dumneavoastra are nevoie, ei ajutandu-ne la prevenirea daunelor create de radicalii liberi din organism.

Organismul nostru mai foloseste vitamina C ca sa creeze colagen, compoentna a tendoanelor, membranelor si tesutului cicatricial al pielii.

Perele ofera aproape toate vitaminele si mineralele importante, fiind o sursa importanta de potasiu; o para continand in medie 210 mg din acest nutrient.

Perele contin multe substante nutritive ce joaca rol important in sanatare, perele fiind si o metoda simpla de a mari aportul de nutrienti cu un consum scazut de calorii.

Iata si structura dietei pe baza de pere:

varianta unei zile

- dimineata: o para, un iaurt mic;

- pranz: carne slaba de pui sau curcan, fiarta sau fripta, salata (fara rosii), legume crude nelimitat, 2 lingurite ulei;

- seara: doar pere (in jur de un kilogram, daca puteti) - nu mai tarziu de ora 19.

varianta alta zi

- dimineata: o para, 100 g branza slaba de vaci;

- pranz: 100 g carne (sau 150 g peste), cu o portie de legume gatite (fripte sau fierte), salata nelimitat (fara rosii);

- seara: doar pere (in jur de un kilogram, daca puteti) - nu mai tarziu de ora 19.

Alternati aceste doua variante de meniu pentru o zi, pentru doua saptamani. Veti obtine rezultate foarte bune si va veti simti de minune, pentru ca pe langa slabire, perele va ajuta sa obtineti o detoxifere sanatoasa.

La finalul celor doua saptamani, puteti sa incheiati cu doua zile in care sa consumati doar pere, fie in stare cruda, fie in compot (fara zahar). Dupa ce reluati programul alimentar obisnuit, nu incepeti in forta cu aliementele interzise pe timpul curei; reluati-va alimentatia treptat si incercati sa va abtineti pe cat posibil de la dulciuri (eliminarea completa este mai sanatoasa), paine, fainoasa (din faina alba), orez alb, cartof, morcov fiert, grasimi, prajeli. 

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE