DOZA RECOMANDATA DE CAFEA VERDE

Care este doza de cafea verde utila intr-o cura de slabire? Ce doza de cafea verde recomanda dr. Oz ?


Produsele pe baza de cafea verde sunt comercializate de foarte multe firme, atat in mediul online, cat si in direct in magazine. O parte din aceste companii ce comercializeaza produse pe baza de cafea verde au uneori si produse similare celor pe baza de cafea verde, nu vorbim de produse contrafacute, vorbim de un fel de produse mai ieftine si mai slabe calitativ, fara efecte in privinta slabirii.


Cand doriti sa achizitionati un supliment dietetic pe baza de cafea verde trebuie sa fiti atenti la ingredientele continute. La un produs pe baza de cafea verde, dr. Oz, trebuie sa verificati daca contine extract de acid clorogenic, care poate avea mai multe denumiri: CA (antioxidant din cafea verde) sau svetol. In plus, cautati capsule care contin cel putin 45 % acizi clorogenici. Si o cantitate mai mare este indicata, insa capsulele cu un continut mai scazut nu au fost testate in studii care demonstreaza pierderea in greutate.

GreenCoffeBurner

Nu cumparati produse de slabit pe baza de cafea verde, daca nu sunt prezentate in prospect ingredientele. Lista de continut trebuie sa cuprinda neaparat GCA, sa nu exite componente artificiale sau substante de umplere. Daca pe eticheta nu apare scris GCA si svetol, reconsiderati produsul de slabire pe baza de cafea verde si treceti la altul.

Capsulele de cafea verde se pot gasi in dozaje diferite, de 200 de mg, de 400 mg, de 800 mg.  In experimentul dr-ului Oz asupra cafelei verde, participantii erau indrumati sa admnistreze capsule de 400 mg de trei ori pe zi, cu 30 de minute inainte de fiecare masa. Totusi, o versiune de 200 mg a fost folosita in unele studii clinice cu succes. Dr Oz recomanda si tinerea unui jurnal alimentar pentru monitorizarea si pentru constientizarea consumului alimentar.

Este acest extract de cafea verde potrivit pentru tine? Majoritatea adultilor sanatosi, cu varste de peste 18 ani care vor sa slabeasca pot folosi suplimentul cu cafea verde. Parerile celor ce au folosit capsulele de cafea vrde sunt pozitive si au creat un trend in privinta slabirii, in directia cafelei verzi.

Green Coffee 800 Mg contine cel mai concentrat Extract din Boabe de Cafea Verde de pe piata din Romania! Acest produs pe baza de cafea verde este recomandat de Dr OZ. Poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.green coffee.ro.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER