PEPENII, BUNI PENTRU SILUETA

Rotunjimea pepenilor in contrast cu silueta generata de consumul lor frecvent


Pepenele rosu este regele dietelor si inamicul numarul 1 al kilogramelor in plus. Nu uitati sa profitati din plin sa consumati pepene in aceste zile; este bun atat pentru slabire cat si pentru detxofierea organismului.

Este rosu, dolofan si contine apa multa. E un deliciu intr-o zi calduroasa si mai ales, nu ingrasa. Pepenele este printre cele mai iubite fructe ale sezonului, pepenele rosu fiind si unul din cele mai ieftine fructe din piete.

Pepenele poate fi combinat cu alte fructe de sezon, obtinand astfel un desert delicios si racoritor, dar mai ales, dietetic.

Sa vedem in continuare o dieta de slabire bazata pe pepenele rosu:

In fiecare zi, la micul dejun consumati: o felie mare de pepene rosu, doua felii de paine integrala sau de secara, prajite, o cana de ceai sau cafea, fara zahar, cu indulcitori, daca doriti.


La pranz: inainte de masa o felie mare de pepene rosu, dupa cca. 30 de minute, consumati 200 grame carne slaba (pui, curcan) - fiarta sau fripta, cu o salata mare (adaugam 2 lingurite de ulei in salata, de preferat ulei de masline);

La cina: 200 grame peste sau fructe de mare (daca nu aveti sau nu va permite, consumati braza slaba de vaci, sub 6% grasime, tot 200 grame), o salata mare; dupa 15 minute de la masa, consumati o felie mare de pepene rosu.

Cel mai important amanunt: cina sa nu depaseasca ora 18, altfel dieta cu pepene rosu este inutila si  o sa aveti si probleme peste noapte din cauza mersului la toaleta.

Dieta cu pepene rosu poate fi tinuta chiar si 30 de zile, totul e sa aveti vointa.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER