CURA DE DETOXIFIERE BREUSS

Despre cura de detoxifiere si revitalizare Breuss


In cura de detoxifiere Breuss sunt doua optiuni pe care poti sa le urmezi: prima presupune consumului unui pahar de suc de legume crude, de cca 125 ml, cu 30 de minute inainte de fiecare masa, timp de trei saptamani; a doua optiune este sa bem doar acest suc, 0,25 - 1 l/zi, fara sa mancam.

Inventatorul acestei cure de detoxifiere, Breuss, care esti si inventatorul acestui suc, sustine ca doua solutie ajuta la vindecarea cancerului.

Cum se face sucul Breuss?

Sucul curei de detoxifere Breuss este realizat dintr-un maestec de legume bine dozat. Acestea sunt sfecla rosie, morcov, cartof, ridiche neagra si telina.

Se spune ca terapeutul austriac Rudolf Breuss, cel care a dat numele acestui suc a descoperit un manuscris vechi de trei sute de ani, care contine aceasta metoda de detoxifiere si vindecare. Conform spuselor terapeutului austriac Breuss, aceasta cura ar fi vindecat peste 1000 de persoane.

Compoentele acestui suc minune Breuss sunt:

- sfecla rosie: zahar, saruri minerale si oligoelemente ca potasiu, magneziu, fosfor, etc;
- morocovul: zahar ca levuloza, saruri minerale si oligoelemente ca fier, fosfor, potasiu, calciu, sodiu, potasiu, magneziu, etc;
- cartoful: amidon, proteine, saruri minerale si oligoelemente;
- ridichea neagra: saruri minerale si oligoelemente;
telina: saruri minerale, oligoelemente, etc;

Breuss sustine ca trebuie sa asociem sfecla, cartoful si ridichea neagra pentru actiunile specifice asupra ficatului.

Datorita legumelor crude, acest suc ca scadea aciditatea. Odata scazuta aciditatea, organismul va asimila mai bine mineralele. Este asadar o cura de remineralizare, prin care ne redobandim vitalitatea.

Sucul Breuss este benefic pentru organismele care sufera de aciditate, poluate, bolnave. Este primordial sa faceti o asemenea cura sub indrumarea unui medic specialist.

Cura se poate tine incepand cu varsta de opt ani, cate jumate de pahar de suc Breuss, diluat cu apa, inaintea fiecarei mese.

Sucul Breuss va ajuta sa va restabiliti starea de sanatate, deoarece este depurativ, antioxidant si antiacidifiant.

Proportiile de legume ce intra in sucul Breuss:

- 300 g de sfecla cruda (aproximatic 2 sfecle mici);
- 100 g morcov (un morcov mediu);
- 100 g ridiche neagra cruda;
- 100 g telina cruda;
- 50 g cartof crud.

Legumele pe cat posibil sa fie legume bio. Nu le curatati de coaja pentru ca in coaja se gasesc cele mai mari cantitati de nutrienti. Spalati-le bine!

Taiati legumele in bucati si stoarceti-le cu ajutorul robotului clasic sau storcatorul de fructe.

Timp de trei saptamani, beti un pahar de 125 ml de suc Breuss inainte de fiecare masa. Pentru a doua optiune din cura Breuss, beti intre 125 si 1 litru de suc, in diferite reprize, pe parcursul zilei.

Daca luati sucul Breuss la serviciu, preparati-l dimineata sau se cu seara. Dupa ce consumati sucul, beti putina apa, pentru a nu va ramane gura rosie, de la efectul sfeclei rosii.

Spor la cura!

vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER