CAFEA VERDE DE LA SENSILAB

Un produs nou pe baza de cafea verde aparut in piata este Green Coffee de la Sensilab


Sensilab este o companie farmaceutica cu sediul in Luxemburg ce comercializeaza o gama foarte larga de produse de slabire.

Unul din cele mai noi produse scoase de Sensilab este Green Cofee, un produs de slabire ce are la baza extractul de cafea verde, util, dupa informatiile producatorului, in curele de slabire, pentru reglarea greutatii corporale.


Caracteristicile acestui produs:

- regleaza greutatea;
- accelereaza procesele metabolice
- regleaza eliberarea energiei in timpul proceselor metabolice;
- contine cel putin 45% acid clorogenic, adica extrasul din cafea verde ce determina slabirea.

Dupa cum probabil stiti, recomandarea celebrului dr. Oz pentru pastilele ce au la baza extractul de cafea verde este aceea de a contine un minim de 45% acid clorogenic, deci, in acest caz, nou produs "Green Coffee" de la Sensilab, corespunde pe deplin.

Am discutat de nenumarate ori efectele cafelei verzi in slabire, motiv pentru care, nu mai este cazul sa reluam. Vreau doar sa va spun ca, fiind vorba de o cafea neprocesata, adica se gaseste in stare cruda, proprietatile se pastreaza mult mai bine, spre deosebire de cafeaua prajita consumata de noi dimineata. Ganditi-va ca in loc de cafeaua de dimineata, consumati doar boabele crude, iar acest fapt va poate ajuta sa slabiti. Nu este comod si convenabil?

Produsul "Green Coffee" de la Sensilab contine atat extras de cafea verde cat si guarana si vitamina B3, deci, este un produs imbunatatit fata de multe produse de gen din piata.

De guarana ati tot auzit in ultima vree ca fiind fructul minune in slabire. Guarana este cunoscuta pentru ca are un continut foarte mare de cafeina naturala, insa, acest fruct asigura absortia lenta a cafeinei in sange, prelungindu-i efectul.

Vitamina B3 ajuta foarte mult la reglarea metabolismului si influenteaza in mod optim organismuk, dar joaca si un rol favorabil mecanismelor ce controleaza nivelul de energie in oerganism. As mai adauga ceva legat de vitamina B3, din cate stim noi, ajuta si intr-un mod direct pastrarea in stare buna a parului si a unghiilor. In timpul unei cure de slabire de durata, daca organismul nu primeste mineralele si vitaminele de care are nevoie, se produc o serie de deteriorari. Primul afectat este parul, apoi unghiile. Deci, doamnelor, o cura de slabire de durata poate sa duca la caderi masive ale parului. Nu lasati la o parte consumul de vitamina B3, de zinc, de magneziu, etc. Chiar va sfatuiesc sa asociati orice cura de slabire cu un aport de vitamine si minerale care sa ajute organismul sa se echilibreze in urma pierderilor suferite.

Pretul acestui nou produs de la Sensilab este de 25 de lei pe o cutie si transportul gratuit. Informatii suplimentare despre acest produs, dar si felul in care puteti sa-l achizitionati, gasiti AICI.

Nu uitati sa asociati aceasta cura de slabire cu miscari usoare, plimbari lungi prin parc, ori renuntari la mersul cu autobuzul, macar din cand in cand. Ajutati cura de slabire, indiferent daca este una alimentara ori bazata pe pastile, cu o activitate fizica zilnica. Nu neglijati nici controlul regimului alimentar, mai ales cand este vorba de pastilele de slabit.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE