SPORTUL SI DIETA

Slabesti frumos si sanatos combinand o cura de slabire cu putin sport


Combinatia de sport si cure de slabire reprezinta cheia succesului in eliminarea kilogramelor nedorite.

Fie ca vorbim de plimbari si alergari usoare, fie ca vorbim de mersul pe bicicleta, fie ca vorbim de aparate de camera, toate aceste elemente ce-ti pot induce o activitate fizica zilnica suplimentara, inseamna sanatate in combinatia cu o dieta, pentru cei ce vor sa slabeasca.

Orice renuntare la mijloacele de transport, inseamna dupa parerea noastra, o slabire in plus, iar daca combinam aceasta miscare si cu o dieta usoara, rezultatele vor fi peste asteptari.


Cei ce nu se lupta cu 5-10 kilograme intr-o dieta, adica intram deja cu discutiile in categoria obezilor, oamenilor ce doresc sa slabeasca cel putin 20 de kilograme, le recomandam sa asocieze curele de slabire cu miscarea. In fapt, si aici trebuie avut mare grja, pentru ca, nu este indicata o activitate fizica mai intensa, de genul alergare, daca ai peste 100 de Kg la femei, ori peste 110 Kg la barbati. In acest caz se recomanda plimbarile lungi. Aergarea intensa pentru persoanele ce depasesc kilograele amintite, inseamna o erodare a oaselor, in special in zona ligamentelor, ce se vor deteriora in timp.

Pentru persoanele care au un numar mai mic de kilograme, le recomandam atat plimbarile lungi in aer liber, cat si alte activitati sportive ceva mai intense. Nu trebuie sa suferiti din cauza expunerii publice, puteti sa aveti acasa mica dumneavoastra sala de fitness. Sunt foarte multe motive pentru care este indicat sa va procurati un aparat performant, astfel incat sa nu fiti obligat sa alergati pe dupa bloc la 5 dimineata urmarit de toti cainii din cartier.

Puteti, fireste, sa folositi o sala de forta, insa, eu personal nu recomand sala de forta atunci cand sunteti intr-un proces intens de slabire, mai ales ca din punct de vedere al slabirii, nu ajuta. Mai degraba miscarea usoara este cea care ajuta in mod direct slabire.

In aceasta ordine de idei, exista pe piata diverse aparate ce pot fi cumparate si folosite acasa.

Iata cateva dintre ele:

- banda de alergare - ce poate fi setata pe o frecventa redusa, astfel incat sa nu va stricati oasele, cel putin pana intrati sub valorile mentionate mai sus;
- bicicleta magnetica - un aparat bun atat pentru recuperare, cat si pentru cei ce vor sa faca miscari usoare la ei acasa;
- bicicleta eliptica - foarte recomanda, in special in ultima perioada a dietei, mai ales ca insoteste atat slabirea accelerata, dar si reducerea celulitei, intarirea muschilor, intarirea articulatiilor, imbunatatirea circulatiei.

Am descoperit de curand un magazin online specializat in aparatura fitness, in special aparatura folositoare pentru cei ce vor sa slabeasca, este vorba de magazinul online sportpartner.ro, ce ne ofera o gama foarte larga de aparate:

- acceorii fitness;
- suport greutati;
- bare si discuri;
- gantere;
- banci exercititii;
- aparate multifunctionale;
- simulatoare vaslit;
- stepper;
- ergometre tunturi;
- biciclete eliptice;
- biciclete magnetice;
- benzi de alergare;
- aparate profesionale.

Preturile acestor produse sunt unele acceptabile, iar daca doriti sa slabiti sanatos, aceasta este varianta optima, mai ales ca un astfel de aparat il puteti folosi nu doar intr-o perioada de dieta, ci si dupa, pentru intarirea musculaturii, pentru reducerea celulitei, pentru un tonus bun.

Cele mai indicate aparate in asociete cu o cura de slabire sunt dupa parerea noastra: bicicleta eliptica, bicicleta magnetica, si benzile de alergare.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER