CEAI ORI CAFEA VERDE PENTRU SLABIT

O modalitate foarte simpla si eficienta de a slabi si de a-ti reechilibra organismul este cura cu ceai ori cafea verde


Fie ca vorbim de ceai ori de cafea verde fara cofeina, o cura cu aceste ingrediente iti poate regla metabolismul si te poate ajuta sa slabesti armonios.

Daca nu esti un fan al pastilelor de slabit, este bine sa apelezi la "materie bruta", adica foloseste pliculete de ceai verde si cafea verde macinata, ori cumpar-o vrac nemacinata si ocupate personal de aceasta operatiune.

In continuare nu ai decat sa optezi pentru inlocuirea cafelei de dimineata cu unul din aceste ingediente, fie ceai, fie cafea verde. Este bine sa iti formezi obiceiul de a sorbi din ceasca cu inghitituri mici, si de a prelungi consumul pe parcursul a catorva ore. Efectul este mult mai bun.
Nu cred ca este cazul sa mai ridic in slavi efectul ceaiului verde. Va spun ca eu insumi am testat o astfel de cura, iar efectul a fost unul foarte bun. Multumirea mea cea mai mare a fost ca m-am trezit cu o tensiune de aviator, deci, in primul rand mi-a ajutat foarte mult inima sa intre pe un fagas normal. Un alt efect deosebit al ceaiului verde a fost acela ca mi-a reglat foarte bine tranzitul intestinal. Nu am stat niciodata bine din acest punct de vedere, iar aceasta cura a fost o adevarata binecuvantare, iar ce va pot spune este ca la peste 10 ani trecuti de la acea perioada, efectul s-a pastrat intact.

GreenCoffeBurner

Pentru cei ce consuma ceai verde regulat, pot sa spun ca ii vor simti efectele intr-un timp foarte rapid, avand in vedere ca efectul de diminuare a unor pofte, in special a celor de dulciuri este unul destul de pregnant. La fel se intampla si cu cafeaua verde. Veti observa o micsorare a poftei de dulce, dar si a poftei nestavilite de a ingurgita tot ce-ti iese in cale, asa cum au de fapt majoritatea gurmanzilor respectabili.

Aceste boabe verzi te pot ajuta sa-ti reglezi metabolismului intr-un fel pozitiv, daca doriti, pentru ca nu trebuie sa faci mari sacrificii. Atat ceaiul cat si cafeaua verde, sunt prin natura lor reducatoare ale poftei de mancare, in special a poftei de dulciuri.

In orice caz, retineti sa prelungiti consumul acestor licori pe parcursul a catorva ore, veti prelungi astfel, cel putin la inceputul curei, perioada de satietate si de stagnare a dorintei pentru dulce.

Daca ma intrebati de preturile acestor produse va pot spune ca merita, mai ales daca ne gandim la pretul alimentele pe care le-am consuma in lipsa unei cure. Daca ma intrebati care este pretul cafelei ori a ceaiului verde in comparatiei cu cel al unei diete comune, va pot spune ca nici pe departe nu se compara. Pretul unei diete obisnuite este unul foarte ridicat. Ganditi-va doar la cat costa sa consumi doar piept de pui, iaurturi si branzeturi dietetice, etc. Din pacate pe piata din Romania toate produsele dietetice sunt foarte scumpe. Deci, va mai trece un timp pana sa considere oamenii ca merita pretul unei diete. Acesta este unul din numeroasele motive pentru care va recomand aceste produse, anume ceaiul si cafeaua verde. Consumati-le dimineata, faceti-va un obicei din aceasta activitate, iar daca sunteti la serviciu, prelungiti bautul acestor licori pe parcursul a catorva ore. Efectul este mult amplificat.

Mai nou exista si o combinatie a celor doua produse enuntate mai sus, este vorba despre Cafea Verde (Green Coffee) BIO Ceai 100 gr. Acest produs este comercializat de catre Vegis Romania si are pretul de 56.29 lei cu TVA inclus. Conform comerciantului, este vorba despre o cafea verde (Coffee Arabica L.) ce se recomanda pentru infuzii, din acest motiv poarta si denumirea de ceai. De altfel, este chiar un ceai savuros si racoritor, deci, nimic deosebit. Pentru o cana de 250 ml se foloseste o lingurita de Cafea Verde BIO Ceai, lasandu-se la infuzat timp de 5-10 minute, dupa care se strecoara si se consuma cu inhitituri mici (nu uitati de sfatul de a prelungi acest consum pe durata a catorva ore).  Pretul acestei cafele-ceai este unul destul de bun. Pretul transportului este de 9,9 lei, iar daca comandati produse cu valoare mai mare de 150 de lei, pretul transportului este gratuit.

Acest produs (si multe alte produse eficiente in slabire), le puteti comanda de pe site-ul Vegis, accesand efectiv Cafea Verde (Green coffee) BIO Ceai 100gr.

De asemenea, tot pe site-ul Vegis veti gasi si tablete de cafea verde, pentru cei ce nu suporta ceaiul mai sus mentionat. Este adevarat ca gustul acestei cafele verzi nu este unul apreciat de foarta multe lume, nu este un gust prea placut. Din acest motiv, oamenii prefera mai degraba tabletele pe care nu trebuie sa se chinuie sa le guste inghititura cu inghititura. Pentru ca si tabletele pot fi o varianta, acelasi producator va ofera aceste tablete pe baza de cafea verde, tablete numite Cafea Verde BIO ( Green coffee) 600mg 60tb. Este vorba de un extract de cafea verde cu un continut foarte ridicat de acid clorogenic. Ingredientele acestui produs, conform inscriptiilor sunt: "seminte(neprajite) de cafea verde (Cafea Arabica L.), pudra de seminte(neprajite) de cafea verde(Cafea Arabica L.), inulina, agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal". Se consuma cate doua tablete pe zi, inainte de mesele principale. Acest produs Cafea Verde BIO ( Green coffee) 600mg 60tb  il veti gasi tot pe site-ul Vegis, de unde il si puteti achizitiona de altfel, el fiind produs de catre NATURAL4LIFE.

http://ttap.co/1t6yUme

As vrea sa va atrag atentia asupra unui lucru important legat de cafeaua verde. Sunt foarte multe diete pe net ce implica consumul de cafea verde, multe dintre ele reducandu-se la urmatorul slogan: slabeste cu cafea verde fara a renunta la rasfaturile alimentare. Ei bine, daca credeti ca n-o sa renuntati la rasfaturile culinare mai bine nu va apucati de nicio dieta. In primul rand, atat ceaiul cat si cafeaua verde va reduce pofta de dulciuri. Pofta de grasimi si de alte alimente nesanatoase trebuie sa v-o reduceti singuri, daca doriti ca pe termen lung aceasta cura sa functioneze, iar greutatea sa nu va mai dea batai de cap. Altfel, daca nu renuntati si la rasfaturi, nu faceti decat sa pierdeti timpul si banii, in mod inutil.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER