DESPRE SLABIREA CU GOJI

Fructele Goji sunt ultima noutate in materie de slabire eficienta


Fructele Goji au efecte beneficie in slabire, motiv pentru care, au explodat pe piata produselor pentru slabit.

Subiectul - fructe Goji - reprezinta unul din cele mai frecvent intalnite in lumea celor ce se ocupa de domeniul slabirii. Despre aceste fructe se stie ca provin din China, ca au un gust dulce-picant, ca un un continut bogat in vitamina A, ca au un continut foarte mare de antioxidant (cu precadere carotenoide).

De asemenea, am aflat ca aceste minunate fructe Goji au un continut bogat in fibre, de ordinul 3 g din 28 de grame. Dupa cum bine stiti fibrele sunt foarte bune in procesul de slabire, iar prin faptul ca aceste fructe au un continut caloric scazut, ne ofera o sursa de fibre foarte importanta pentru persoanele ce doresc sa slabeasca frumos si armonios.


Efectul de slabire indus de Fructele Goji se datoreaza in mare parte continutul bogat in fribre si in antioxidanti. fibrele ajuta la mentinerea masei muscale, fapt deosebit de important intr-o cura de slabire, pentru ca atunci cand slabim, masa musculare are tendinta sa dispara prima. De asemenea, acest continut deosebit in fibre ajuta la arderea grasimilor, fapt determinat si de prezenta antioxidantilor.

Mentinerea sanatatii corpului intr-un program sustinut de slabire, reprezinta un deziderat pe care multi nutritionisti au dorit sa-l obtina. Faptul ca aceste fructe Goji reusesc sa stabileze organismul in procesul de slabire, reprezinta una din descoperirile revolutionare in domeniu.

Continutul bogat in minerale si vitamine al fructelor Goji le indreptatesc sa fie numite fructele sanatatii. Printre cele mai importante minerale continute de Goji se numara: fier, magneziu, potasiu, calciu, fosfor sau selenium, 18 aminoacizi si 8 substante esentiale vietii, etc. Din randul vitamintelor, amintim: vitamina C in cantitati foarte mari si vitaminele B1, B2, B6 sau vitamina B12.

In cadrul unei diete, fructele Goji se consuma fie ca atare (in general in stare uscata, caci asa sunt disponobile in piata), sau in combinatii cu iaurturi, salate, ori ceaiuri. Daca urmezi o cura de slabire cu ceai din fructe goji, indicat este sa bei intai ceaiul, iar la final sa consumi si fructele, daca vrei sa obtii efectul maxim.

Ceaiul din fructe Goji se prepara adaugand fructele uscate in apa fiarta si lasandu-le 5 minute la infuzat. Dupa ce bei ceaiul, consumi si fructele.

Se pare ca aceste fructe aduc adevarate beneficii pentru sanatate:

- ajuta la mentinerea echilibrului sistemului nervos;
- intaresc sistemul osos;
- sunt beneficie pentru buna functionare a inimii;
- regleaza tensiunea arteriala;
- diminueaza nivelul colesteroului;
- optimizeaza nivelul glicemiei;
- ajuta procesele hepatice si renale

Fructele Goji se gasesc pe piata sub forma de: suc, pudra, capsule, fructe uscate. Cele mai indicate intr-o cura de slabire sunt fructele uscate, adica stare ain care aceste fructe isi pastreaza cel mai bine proprietatile antioxidante, dar si celelalte substante nutritive.

Sa nu va imaginati ca aveti nevoie de tone zilnice de fructe Goji pentru a obtine rezultate. In fapt, pentru o astfel de cura ai nevoie doar de 10-30 grame de fructe uscate pe zi, portie ce-ti asigura cu brio necesarul zilnic de minerale si vitamine.

La inceputul unei cure cu fructe Goji, se pare ca apar niste sintome neplacute, de genul: oboseala, somnolenta, etc. Se pare ca aceste sintome dispar dupa cca 2 saptamani, moment in care se va si simti efectul benefic al acestor minuni ale naturii.

Pe piata romaneasca exista deja comercializate o serie de produse pe baza de fructe Goji - FRUCTE GOJI PLAFAR.

Iata si cateva din produsele pe baza de fructe Goji pe care le gasiti la Plafar:

- Bio natur goji deshidratare;
- Bis nis amestec goji, merisor, stafide;
- Ceres goji fructe uscate;
- Pulsin baton cu zmeura goji si caco exotica;
- Sano vita goji berries;
- Sano vita musli cu goji;
- Solaris fructe uscate goji;
- Alevia suc goji;
- Fares goji, afine, catina;
- Goji berry se 60cps flacon nature's way;
- Goji fructe uscate;
- La via del te suc si pulpa de goji bio 330 ml sticla arc en ciel.

...si multe, multe alte produse ce au in compozitie si fructe Goji.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER