PARERI PRO SI CONTRA PASTILELOR DE SLABIRE

Aveti indoieli in privinta pastilelor de slabire? Nu-i nimic, si noi avem!


Chiar daca in Romania, piata produselor de slabire este inca una incipienta, totusi, au aparut si la noi in ultima vreme, o sumedenie de varietati. In ciuda aparentelor, consumatorul roman de produse de slabire, este unul destul de selectiv si usor mai temperat decat, sa zicem, consumatorul american.

Chiar daca suntem, conform studiilor euoropene de gen, o natie cu tentinde obeze, totusi, romanii nu se arunca catre produsele de slabire cu asemenea infrigurare cu care o fac, spre exemplu, o parte din occidentali.


Euforia pentru produsele de slabire de la noi se accentueaza cu cat produsul pare mai natural. Spre exemplu, a fost si inca mai este in prim-plan celebra cafea verde, tocmai din cauza faptului ca este un produs de slabire natural. Adica, pana si in Mega Image a inceput sa se comercializeze cafea verde, in raftul cu cafelele obisnuite. Asadar, romanii sunt atrasi de produsele de slabire, cu conditia ca acestea sa fie ori macar sa para a avea o provenienta naturala.

A facut furori la timpul lor pastilele cu extract de lamaie, ori mai nou cele cu Garcinia Cambogia, pastilele cu extrat de Ananas, ori cele ce combina mai multe extract de plante: ridiche neagra, papadie, anghinare, paducel, etc.

Pentru o analiza detaliata a acestor produse de slabire va propunem sa vizualizati chiar articole de-ale noastre mai vechi.

Evident, parerile sunt impartite, insa, daca va imaginati ca doar in politica exista "postaci", va inselati. Concurenta fabricantilor de produse de slabire este atat de mare, ca eu nu-mi pot imagina ca acesti fabricanti nu concureaza in ei pe diverse forumuri, prin intermediul unor cetateni platiti sa-si dea replici acide in promovarea ori denigrarea unor produse de slabire proprii ori concurente.

Asadar, nu este tocmai indicat sa tineti cont de parerile impartasite pe forumuri ori alte medii de socializare, cel mult puteti sa le cititi si sa va faceti voi insive o parere, insa, selectia ideilor trebuie sa fie una reala, pentru ca altfel cadeti in plasa intinsa de cei care se ocupa de politicile de marketing ale acestor produse de slabire.

In fine, nu vreau sa trec peste parerea mea vis-a-vis de produsele de slabire. Vreau sa va spun ca, in opinia mea, produsele de slabire, in marea lor majoritate, sunt mai putin nocive decat dietele restrictiv, de exemplu, ca sa nu le compar cu anumite produse de consum, de genul fast-food-ului ori a bauturilor carbogazoase. Vreti sa stiti daca cafeaua verde este mai sanatoasa decat o cutie de margarina ori o punga de chips-uri care numai din cartofi nu sunt facute? Nici nu cred ca este cazul sa va raspund. Ce-mi place mie foarte tare este ca, din cand in cand, mai apare pe la televizor cate un reportaj ca nu stiu cine s-a imbolnavit din cauza ca a consumat nu stiu ce produs de slabire. Oameni buni, s-au imbolnavit scoli intregi de la un simplu corn cu lapte, ori de la un mar cu pesticide. Mancam zilnic salamuri si tot felul de mezeluri in care dracu stie ce se mai gaseste, auzim zeci de cazuri despre comercializarea de alimente cu termenul de garantie expriat, despre diverse obiecte straine prezente in compozitia diverselor alimente. Dam copiilor nostri zeci de kilograme de zahar sa consume.

Acum, nu trebuie sa cadem in cealalta extrema, sa consideram ca toate produsele de slabire sunt sanatoase si sunt bine a fi luate oricand si oricat. Dupa parerea mea, orice produs de slabire ar trebuie sa fie luat cu acceptul medicului nutritionist. Daca insa, chiar nu va intereseaza aceasta parere, puteti macar sa studiati indelung prospectul respectivului produs si sa gasiti toate informatiile posibile despre respexctivul produs.

Pentru ca piata acestor produse de slabire nu este una inchisa, puteti sa alegeti acele produse care sunt garantat naturale, care nu intra in conflict cu vreo afectiune pe care o aveti. Evident, retineti parerea mea, anume ca, orice produs de slabire ar trebui luat in acord cu medicul nutritionist, ori macar sa cereti parerea doctorului de familie sau a unui farmacist competent.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE