DIETA CU CAPSUNI, IAURT SI FULGI DE OVAZ

Iata o dieta rapida, numai buna pentru acest sezon - dieta cu capsuni, iaurt si fulgi de ovaz


Pentru ca suntem in plin sezon al minunatelor fructe rosii, va propun astazi o dieta rapida cu capsuni, iaurt si fulgi de ovaz, care sunt convinsa ca va va placea.

Fiind o dieta rapida, nu este indicat sa o tineti mai mult de doua saptamani. Eventual, daca mai doriti, puteti sa faceti o pauza de inca doua saptamani si s-o reluati dupa.

Pentru a nu pierde sezonul capsunelor, va propun sa cumparati o cantitate mai mare si sa ii congelati. Astfel, veti putea sa continuati dieta si dupa ce dispar de pe tarabe capsunele romanesti.


De ce capsuni romanesti? Pentru ca sunt gustosi, sunt mai sanatosi si mult mai proaspeti decat cei din important.

Asadar, nu mai stati pe ganduri si faceti-va plinul de capsuni. Tinand cont ca capsunile romanesti nu rezista mai mult de 2-3 zile, chiar si in frigider, este bine sa va pregatiti pentru mai multe drumuri la piata.

Iata si structura dieta cu iaurt, capsuni si fulgi de ovaz:


Prima saptamana:

mic dejun: 120 g fulgi de ovaz, 400 g iaurt (kefir, sana, lapte batut, iaurt - numai sa aiba sub 3% grasime);
pranz: 250 g carne de pui sau de curcan alternand cu o zi de peste (300 g peste: macrou, cod, crap, stiuca, pastrav, somn, ton, etc - pestele il faceti fript in folie, fara ulei, puteti adauga condimente - sare, piper, chimen, rozmarin, busuioc,etc) - fripta sau fiarta, fara grasimi si o salata (salata verde, castraveti, ridichii, varza - fara rosii; puteti folosi marar, patrunjel, sare, piper, cativa stropi de zeama de lamaie);
seara: 1 Kg de capsuni

A doua saptamana:

mic dejun: un ou, 100 g branza slaba de vaci (sub 5% grasime), un castravete, o rosie (ceapa verde, varza, salata verde, ardei gras, gogosar - nelimitat);
pranz: iaurt (cat doriti, dar sa nu depasiti 1,5 kilograme) cu pana in 200 g fulgi de ovaz;
seara: 1 Kg de capsuni

Ovazul este bine sa-l inmuiati cel putin 30 de minute in putina apa, inainte de a fi combinat cu iaurtul; ii da un gust mai bun si este si mai usor de mancat. A, si sa nu uit, neaparat sa cumparati fulgi de ovaz fara zahar; asigurati-va ca scrie acest lucru pe punga.

Dupa aceste doua saptamani de dieta cu capsuni, iaurt si fulgi de ovaz, incercati un regim alimentar de revenire, in care aveti voie sa consumati:

- carne slaba de pui, curcan, vita slaba;
- peste de orice fel;
- legume crude: castraveti, ridichii, salata verde, ceapa, usturoi, varza (exclus rosii);
- branzeturi si iaurturi (in masa separata de felurile cu carne), langa legume crude;
- mancati un ou la doua zile (dimineata);

Evitati: prajeli, paine, orez, lapte dulce, cartofi, rosii, grasime de orice fel, zahar si dulciuri de orice fel, alcool, paste fainoase, legume uscate, fructe uscate.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER