SLABESTE SANATOS ELIMINAND DOAR GRASIMEA DIN CORP

O slabire altfel, o cura de slabire foarte buna cu Konjac forte - cel ce atrage grasimile din corp


Konjac Forte este un nou produs revolutionar pentru slabire, produs ce se pare ca atrage grasimea din organism, lucru foarte important intr-o dieta.

Atunci cand urmam o cura de slabire de durata, bazata pe un regim alimentar restrictiv, pe langa grasimea din corp, se diminueaza si masa musculara, ba uneori, aceasta incepe in primul rand sa scada, si abia apoi grasimile.

Prin faptul ca Konjac Forte, patreaza intacta masa musculara, s-a impus in piata ca o revolutie in sabire, o revolutie de care vorbeste toata lumea.


Pentru ca este atat de util in slabire, a si fost introdus in toate curele de slabire de catre doi celebrii doctori - Dr. Oz si Dr. Dukan.

N-a trecut un an decand toate televiziunile descriu minunile pe care Konjac Forte le face in slabire. Practic, acest produs si-a facut reclama singur, prin efectele foarte bune pe care le-a avut pentru persoanele care l-au incercat.

Konjac Forte neutralizeaza grasimile si le elimina de corp.

http://www.piatadigitala.ro/pdtrack/cb2a1d0418571/n/clubideteblog
Practic, prin administrarea unei capsule de Konjac Forte inainte de fiecare masa, aceasta pastila va absorbi grasimile ingerate si le va elimina ulterior din organism.

Konjac Forte este o capsula de slabit pe baza de glglucomannan, fiind la origine o redacina originala din Japonia.

Se pare ca aceasta radacina se foloseste in Asia pentru obtinerea unor alimente cu continut scazut de calorii, fapt datorat prezentei acestui glucomannan.

Despre glucomannan se stie ca este o fibra solubila cu capacitatea extrem de mare de absorbtie de lichide si de transformare intr-un gel ce odata ajuns in stomac, are capacitatea de a-l umple si de a stopa pofta de mancare.

Specialistii in slabire il recomanda cu incredere. Dupa cum va spuneam, atat dr. Oz, cunoscut pentru show-urile sale cu diete, dar si dr. Dukan, un mai putin televizat nutritionist, insa, un specialist recunoscut pentru capacitatile sale bune intr-ale nutritiei, recomanda Konjac Forte pentru puterea sa de a slabi fara eforturi.



Iata ce spune dr. Oz despre Konjac Forte:

"Fibrele solubile derivate din radacina de konjac sunt "buretele de slabit 100% natural", deoarece, absoarbe, la propriu, pofta de mancare. Atunci cand este administrat, glucomananul absoarbe apa din tractul digestiv, reducand absorbtia carbohidratilor si a colesterolului, fiind, prin aceasta, un ajutor de nadejde in procesul de slabire. Contribuie, de asemenea, la reducerea constipatiei, a diabetului, etc. Suplimentele alimentare pe baza de glucomanan va ajuta sa va simtiti satui, fara a va lasa o senzatie de balonare. Administrati 3 comprimate pe zi, pentru a sprijini un stil de viata sanatos."

De asemenea, parerea doctorului specialist in nutritie. Dukan, este aceasta: "Da, glucomananul (sau konjac) poate ajuta in slabire, din moment ce induce in mod eficient senzatia de satietate. Se poate folosi sub forma de pudra, comprimate sau diferite preparate (ex. taitei Shirataki). Fibrele solubile incetinesc digestia si prelungesc senzatia de satietate, ceea ce este un aspect esential in orice program de slabire. Inlocuirea unei mese cu acesti taitei, de exemplu, va mari aportul de fibre, atat de necesar, diminuand, in acelasi timp, aportul caloric."

In administrare, Konjac Forte obtine rezultate inca de la inceput. Procesul de slabire fiind mult mai accelerat la persoane cu exces de greutate.

Fiind alcatuita din fibre naturale, capsula concentrala cu Konjac Forte, nu creaza aciditate si nu dauneaza stomacului.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE