ATI AUZIT DE CURCUMIN?

Curcuminul este un foarte puternic antiinflamator natural si un foarte puternic antioxidant


Extractul de curcumin reprezinta un produs foarte util pentru detoxiferea organismului, din acest motiv acest "condiment" a fost in centrul atentiei in ultima vreme, in special adus de catre nutritionisti.

Astazi va invitam sa analizam impreuna un produs noua intrat pe piata, anume IANA life, un extract de curcumin si bioperine, un produs curcumin prezent pe piata romaneasca cu continut de Bioprine, substanta care detemrina absorbtia curcuminului de catre organism.


Curcuminul sau tumericul, cum mai este el cunoscut, este o planta perena, de origine asiatica, planta inrudita cu ghimbirul, un alt combatant in lupta cu kilogramele in plus. Curcuminul se cultiva in India de peste 2000 de ani, insa, apare si in China, in Japonia dar si in Africa.

Curcuminul este cunoscut drept un condiment, o mirodenie ce se foloseste ca tratament in numeroase afectiuni in India. Radacina de curcuma este foarte bogata in polifenoli anti-oxidani ce ii aduce si minunata culoare galben inchis.

curcumin95.ro

Efectee curcuminului sunt cunoscute de mult, insa, abia in ultima vreme a devenit celebru, din momentul in care a luat contact cu lumea 'DIETELOR'. Abia cand renumiti nutritionisti i-au descoperit proprietatile antioxidante, a inceput sa se vorbeasca despre minunatul tumeric (curcumin).

Tinand cont de concentratia sa deosebita in curcumina, substanta care aduce si proprietatile deosebite, importante in detoxifiere, ar trebui sa consuma zilnic in jur de 25-30 de g pentru a obtine efectele dorite. Aici intervin produse pe baza de extract de curcumin, adica cele care folosesc in procent de 95% curcuminoid. Spre exemplu Extract 95, produsul de care discutam astazi, contine 499 mg substanta activa pentru fiecare capsula, echivalentul unei concentratii de 95% extract.  Noutatea absoluta este in fapt asocierea curcuminului cu bioperina, substanta care induce absorbitia acestuia in sange, pentru ca, in mod natural curcuminul se absoarbe foarte foarte lent in sange, fiind aproape nesemnificativ ca efect. Iata de ce produsul Extract 95 reprezinta o idee revolutionara, pentru ca, pune in evidenta toate efectele minunate ale tumericului (curcuminului), acestea fiind in fapt caracteristicile principale ale capsulelor Iana Life.

"Capsulele IANA LIFE Extract 95: Curcumin & Bioperine contin curcumin cu o concentratie de 95% si Bioperine (extract de piper negru), care creste biovalabilitatea substantei active cu pana la 2000%."

"Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda o cura de 3 luni de zile!"

"Cu o singura capsula de Extract 95: Curcumin & Bioperine ne asiguram necesarul zilnic de antioxidanti  (5000 de unitati ORAC) si cu 3 capsule pe zi necesarul in caz de afectiuni (peste 40.000 unitati ORAC)"

Iata si cateva din cele mai importante beneficii ale curcuminului:

- usureaza durerile artritice
- incetineste sau intarzie afectarea ficatului
- incetineste si ajuta la regresarea bolii Alzheimer
- luptta impotriva bolilor intestinale
- ajuta la lupta contra celulelor canceroase
- este un foarte puternic antioxidant ce ajuta la imbunatatirea sanatatii inimii, a memoriei, etc.

Pretul Extract 95 - Iana Life este de 96 de lei.

Descriere Produs

 - 60 de capsule de 499 mg, Kcaps 100% vegane
 - Continut/capsula: 350 mg curcumin (extract curcuma standardizat 95% curcuminoide), 5 mg Bioperine (extract piper negru standardizat 95% piperina), 45 mg substanta antiaglomerare (celuloza microcristalina si stearat de magneziu vegetal)
 - Mod de administrare: 1-3 capsule/zi (in timpul mesei) sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Pentru cele mai bune rezultate, este recomandata o cura de 3 luni.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER