Sa slabim cu ceai rosu

Cura de slabire "impuls de primavara" cu ceai rosu


Cum se ivesc primele semne de venire ale primaverii, organismul nostru parca cere curatare.

Odata cu primele raze ce ne ard obrajii, odata cu primii ghiocei aparuti, simtim nevoia de a ne purifica organismul, de a ne curata, de a mai da jos din kilogramele stranse peste iarna.

Pentru ca primavara este un moment prielnic pentru a incepe o cura de slabire, va propun sa nu ratati momentul si sa incepeti chiar acum una.
O cura de slabire "impuls de primavara" este cat se poate de binevenita pentru sanatatea noastra, iar daca imbinati aceasta perioada cu postul pastelui, cu atat mai nimerit.

O cura de slabire de durata este mai eficienta evident, insa, nu trebuie sa ne fortam organismul mai mult decat poate duce. In general organismul nostru "simte" cate kilograme poate duce si cat poate slabi. Nu este bine sa-i depasim limitele.

O cura de primavara lejera ar putea avea urmatoarea structura:

Dimineata: o ceasca mare de ceai rosu, un pahar de suc de portocale si la alegere: o felie de paine integrala cu 2 linguri de branza slaba de vaci, doua batoane musli, un ou si un iaurt mic;

Pranz: diferite salaturi (stropite cu zeama de lamaie si cu 2 lingurite de ulei): de peste cu legume crude, de orez cu legume crude, de pui cu legume crude. O ceasca de ceai rosu.

Gustare: o ceasca de ceai rosu

Cina: 150 friptura de pui sau de peste cu o salata de cruditati (la care adaugam 2 lingurite de ulei pentru tranzit) sau paste integrale cu sos de rosii (fara zahar adaugat) sau 500 g de iaurt cu 100 g fulgi ovaz. O ceasca de ceai rosu.

Ceai rosu puteti gasi in mai multe magazine online

- ceai rosu Plantum;
- ceai rosu Vegis;

Pentru efect maxim, completati cu o cantitate considerabila de lichide pe parsurul zilei.

Va garantez ca aceasta cura cu ceai rosu, pur si simplu va face minuni.

Pe langa simplitatea acestei cure de slabire, mai este un aspect destul de important: ceaiul rosu are un pret rezonabil chiar si pentru cele mai stramtorate buzunare, asadar, puteti sa slabiti fara un efort financiar deosebit.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE